Badminton Danmark
  
 
Corona Nyhed 13/12-2020

Til alle klubber og medlemmer af Dansk Kegle Forbund

 

Covid-19har endnu engang fået betydning for vores kære sport. Statsministeren meddelte i går på pressemødet at 38 kommuner (se dem nederst) skal lukke ned for altindendørs idræt frem til og med 3. januar 2021 og at forsamlingsforbuddet på 10personer gælder frem til og med 28. februar 2021.

 

Det betyder at de klubber som er beliggende i de benævnte kommuner, skal gå på juleferie.

 

Det er nemlig heller ikke tilladt at spille udekampe, da myndighederne har gjort det klart, at man tager sinerestriktioner fra sin hjemkommune med sig, når man krydser en kommunegrænse.

 

Skulle der være kampe som er flyttet til december måned, skal kampe med klubber fra de38 kommuner flyttes. Husk at begge klubber skal sende en flytte anmodning inde på DKeF hjemmeside.

 

Alle andre klubber anbefales fortsat at holde god afstand og spritte af samt aflysealle sociale aktiviteterne i klubberne, som vi tidligere har anbefalet.

Har I spørgsmål, så findes der rigtig mange svar på DIFs hjemmeside, og ellers er I som altid velkomne til at kontakte os, så hjælper vi med at finde svaret.

 

Turneringsudvalget arbejder på en plan for afvikling af pokalturneringen, da den ikke kan afvikles i den nuværende form, grundet forsamlingsforbuddet på 10 personer, hvilket udvalget kommer med en opdatering på en af de kommende dage.

 

I og med at der indtil videre kun at lukket delvist ned til og med 3. januar 2021i de 38 kommuner, så har det umiddelbart ikke betydning for de planlagte aktiviteter i DKeF. Begrænsningerne som gælder til den 28. februar, betyder at vi stadig kan afvikle turneringen som vi har gjort hidtil – ikke flere end 10personer samlet.  Men vi følger selvfølgeligsituationen tæt, holder os opdateret, har løbende en dialog med DIF og kommer med udmeldinger så hurtigt som muligt.

 

Pasgodt på jer selv og hinanden i denne tid!

 

Medvenlig hilsen

Bestyrelsen i Dansk Kegle Forbund

 

 

Kommunerramt af delvis nedlukning:

Albertslund,Allerød, Ballerup, Brøndby, Dragør, Egedal, Faxe, Fredensborg,Frederiksberg, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve,Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Herlev, Hillerød, Hvidovre, Høje-Taastrup,Hørsholm, Ishøj, København, Køge, Lejre, Lyngby-Tårbæk, Odense,Roskilde, Rudersdal, Rødovre, Slagelse, Solrød, Tårnby, Vallensbæk,Vordingborg og Aarhus.