Dansk Kegle Forbund


Frivillige

Hvordan får vi flere frivillige? 

Måske skal vi vende spørgsmålet om og spørge, hvad kan klubben tilbyde de frivillige? Her er lidt materiale og konkrete anbefalinger I kan lade jer inspirere af, hvis I har brug for at rekruttere frivillige.  

Udarbejd en frivilligstrategi.
Følg eventuelt de 3 trin i denne guide fra DIF  her!
  
• Udpeg en frivilligansvarlig.
Se folderen fra DIF  her!


En frivilligansvarlig er en person der koordinerer de opgaver og roller der er i foreningen i tilknytning til frivillige.
 
Hvilken rolle kan der eksempelvis være til de frivillige i din klub?  

Trivselskoordinator: 
En Trivselskoordinator er en person som er vellidt i klubben og som har en god kommunikation med bestyrelsen. Medlemmer skal kunne komme til T-koordinator med forslag og gode ideer.  

Velkomstambassadør: 
En person der sørger for at der altid bliver taget godt imod nye medlemmer, sørger for en god stemning i klubben og for at der altid er rart at komme.

Mentor: 
En person der tager imod nye spillere, forklare dem keglespillet og er med dem på banen de første gange de træner, så de kommer godt ind i det sportslige.

Kommunikationsansvarlig:
En person der sørger for at holde facebook opdateret og synliggøre klubben lokalt.

I kan sikkert selv pege på flere roller i foreningen omkring frivillige. 

• Det er altid vigtigt at inddrage alle medlemmer i klubben, så alle er informeret om de tiltag og ideer der er undervejs omkring frivillige. Lav eventuelt et kursus eller hold en aften, hvor I forkæler de frivillige. I kan også altid kontakte DKeF udviklingskonsulent for mere inspiration.

Dansk Kegle Forbund

Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby
Telefon: 43 26 23 46
Mail: ninepin@kegler.dk

Følg os