Badminton Danmark


Kommunikation 

Facebook konkurrence! 

I forbindelse med lanceringen af vores nye eksterne kommunikationskampagne ved Dansk Kegle Forbund, starter vi ud med en opstarts konkurrence for alle medlemsklubber under Dansk Kegle Forbund. 

Den klub, der i løbet af hele februar, skaffer flest nye "Synes godt om"(minimum 20 nye for at komme i betragtning til præmien) til Dansk Kegle Forbunds Facebook side vinder 5.000kr til klubkassen. Både ikke medlemmer -og medlemmers synes godt om tæller, så tag fat i naboen, vennekredsen og familien og tag del i udfordringen om at skaffe din klub 5.000kr. 

Konkurrencen startede 1.februar og løber til 1. marts. Klubberne skal, i det vedsendte dokument, dokumentere de nye synes godt om de har skaffet. Listerne bliver d. 1 marts tjekket igennem sammenholdt med, hvad der fremgår af Dansk Kegle Forbunds Facebook sides data. Synes godt om til d.d. tæller ikke med og er dokumenteret på forhånd. 

Heldog lykke til alle klubber i konkurrencen. 


Roadshow 

Dansk Kegle Forbunds bestyrelse vil gerne tættere på jer i klubberne og har et ønske om at besøge jer, med henblik på at få en god og uformel dialog.

Derfor har bestyrelsen besluttet at tage på rundtur i alle klubber i den kommende tid. Det kalder vi DKeF´ s bestyrelses Roadshow.

Som klub må I meget gerne være opsøgende, så vi kan få kalendersat møderne for den kommende periode. I skal blot skrive en mail til kaboe@kegler.dk

Dagsordenen er åben, men vi forestiller os, at vi kan tage udgangspunkt i følgende punkter:


• Formål med mødet

• Præsentation af DKeF repræsentanter

• Præsentation af klubrepræsentanter

• Status på klubbernes dagsform, fx konsekvenser af corona

• Klubbernes samarbejde medcentre/udlejer af baner

• De tre strategispor for DKeF, herunder samarbejde med DKeF generelt

• Løst og fast


Dansk Kegle Forbund

Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby
Telefon: 43 26 23 46
Mail: ninepin@kegler.dk

Følg os