Dansk Kegle Forbund
  
 
Coronavirus

Kære alle medlemmer af Dansk Kegle Forbund

Dansk Kegle Forbunds forretningsudvalg har søndag aften afholdt møde omkring situationen i Danmark og hvordan at vi skal forholde os til dette, i forhold til de resterende arrangementer i denne sæson.

Vi har fået anbefalinger fra spilleudvalget i Dansk Kegle Forbund, som vi har valgt at følge, hvilket betyder en aflysning af følgende:

DM for mesterrækken
DM for oldboys/-girls
DM for senior individuelt
DM for seniorhold
DM for ungdom
DM for classic
Pokalfinalen

Derudover er VM i classic blevet flyttet til november af arrangørerne, mere om dette følger i efteråret.

Spilleudvalget vil gerne afvikle de sidste runder af 1. division og 2. division for både classic og bohle, hvilket forretningsudvalget støtter op om. Dette skal dog gøres sportsligt korrekt og vi mener at det skal gøres inden sommerferien, så sæsonen skal være afviklet inden den 30. juni 2020, hvis det ikke kan lade sig gøre ser vi os nødsaget til at nulstille turneringen og der findes dermed ingen vindere, oprykkere eller nedrykkere.

Klubberne har tidligere fået tilsendt en mail om udarbejdelse af flyvers som havde en deadline for tilbagemeldinger den 25. marts. Denne er udskudt indtil videre, nærmere information følger når situationen ændre sig.

Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde er indtil videre uændret og afvikles fortsat efter planen den 7. juni, vi følger dog situationen.

De lokale arrangementer og turneringer er op til de lokale unioner, vi anbefaler dog at følge vores retningslinjer.

Vi håber på forståelse og håber i passer på hinanden i denne tid!

Keglehilsen fra
Dansk Kegle Forbunds forretningsudvalg


 

Dansk Kegle Forbund

Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby
Telefon: 43 26 23 46
Mail: ninepin@kegler.dk

Følg os